Renovering av fönster i Göteborg 2017-10-12T15:26:14+00:00

RENOVERING AV FÖNSTER I GÖTEBORG

RENOVERA FÖNSTER PÅ K-MÄRKT FASTIGHET

Om du äger en äldre fastighet, i exempelvis Göteborg, som är K-märkt så finns vissa regler man måste följa när man ska utföra renoveringar. Ett gammalt hus inom detaljplanelagt område kan ibland vara skyddat genom speciella bestämmelser i den kommunala plan- och bygglagen. I dessa bestämmelser kan det framgå vilka renoveringar och ändringar som får genomföras på fastigheten – däribland fönsterrenovering.

En fönsterrenovering på ett gammalt hus kan alltså inte genomföras hursomhelst. Då är det extra viktigt att anlita en fönsterverkstad som är kunniga inom byggnadsvård. Vi på Husögat arbetar främst med renovering av gamla fönster och har gedigen kunskap och erfarenhet inom området.

RENOVERING AV GAMLA FÖNSTER I GÖTEBORG

0706-80 46 56 / info@husogat.se

Vi kan renovera fönster på plats i din fastighet i Göteborg, eller montera ner dem och utföra fönsterrenoveringen i vår verkstad i Kvarnbyn, i Mölndal. När renoveringen är klar sätter vi tillbaka dem igen. Under tiden täcker vi fönstergluggarna med byggplast. Vi går igenom fönsterkarmar, bågar, glas, kittning och beslag – dina fönster blir som nya!

Vi renoverar även fönster för privatbostäder som villor, bostadsrätter, torp och fritidshus.

Det finns många fördelar med att renovera gamla fönster, jämfört med att sätta in helt nya.

HÖR AV DIG TILL OSS!

0706-80 46 56 / info@husogat.se